NL FR EN

Via de online toepassing MyHealthViewer kan je snel, gebruiksvriendelijk en voor het eerst ook mobiel jouw gezondheidsgegevens raadplegen.

Welke vaccinaties heb je al gekregen, welke medicatie moet je nemen, wat zijn de groeicurves van je baby, wat is het resultaat van je laatste deelname aan een van de bevolkingsonderzoeken?
ia deze MyHealthViewer kan je jouw medisch dossier samengevat raadplegen. Je krijgt ook een beter zicht op welke zorgverleners jouw gegevens op welk moment gebruiken en de toegang tot je gegevens wordt eenvoudiger.

 Het is de bril waarmee je als patiĆ«nt naar Vitalink kunt kijken.

Om MyHealthViewer te openen, volstaat het om te surfen naar www.myhealthviewer.be en aan te melden. Ook het federale webportaal www.mijngezondheid.belgie.be, dat de burger doorverwijst naar alle platformen die medische gegevens aanbieden, linkt door naar MyHealthViewer.

In MyHealthViewer kan de burger nu makkelijk die toestemming geven of weer intrekken, zelf aangeven welke zorgverleners een therapeutische relatie hebben of zorgverleners uitsluiten van toegang tot de gegevens. Ouders kunnen de gegevens van hun kind(-eren) beheren. Op een tijdlijn kan de burger snel zien welke zorgverlener welke gegevens heeft geraadpleegd of bewerkt, en wanneer.


Link naar de website